Website laten maken door studenten

Ben je op zoek naar een professionele website, maar is het prijskaartje toch redelijk belangrijk? Dan ben je hier op de juiste plek. Onze studenten webdesign zijn namelijk enorm sterk in het maken van websites en ze doen dit aan een veel lagere prijs dan professionele webdesign bureaus.

Een student webdesign volgt meestal een opleiding van drie jaar, waar volledig wordt gefocust op het ontwerpen en maken van websites. De studenten zijn dus perfect op de hoogte van de nieuwste technologie en kunnen deze snel en eenvoudig gebruiken. Niet enkel de technologie is een groot pluspunt, ook de flexibiliteit en de communicatie loopt goed, je kan ze vaak ook na de kantooruren contacteren.

Naast hun opleiding bieden wij de nodige professionele ondersteuning aan onze studenten, in de vorm van coaching, opleiding en kwaliteitscontrole. Zo zorgen we ervoor dat onze studenten op topniveau presteren. De ambitieuze studenten zijn bovendien ook bereid om hard te werken om zich klaar te stomen voor het professionele leven.

Dien van Intromuse

De service van White Labels is TOP! Ik ben super tevreden over de samenwerking voor het maken van mijn website. Deze oogt zeer professioneel, eeuwige dank aan White Labels! Er werd steeds met de glimlach en het nodige geduld rekening gehouden met al mijn (soms moeilijke) wensen qua layout. Zeer snelle respons bijvragen en degelijke en verstaanbare uitleg. De website is PERFECT en dit dan nog voor een democratische prijs. Dankjewel

Heidi van Beyond Control

White Labels heeft mijn website gemaakt, helemaal naar mijn smaak. Geen enkele aanpassing was hen teveel. Ze hebben mij veel tips gegeven om mijn website te optimaliseren. Ook hebben ze me op weg geholpen met mijn eerste facebookadvertentie en dat mijn website bovenaan komt bij de zoekopdracht in Google. Dat allemaal ook nog voor een heel faire prijs! Kortom: het is plezierig samenwerken met White Labels, ik zou ze dan ook ten zeerste aanraden als je op zoek bent naar een wat professionelere websitebouwer!

Tom van Campinaria

Aan het begin van de zomer kozen wij als vereniging (Campinaria) voor White Labels om onze nieuwe website te maken. Nu we het begin van het academiejaar naderen, is die bijna af en we hebben allesbehalve spijt van onze keuze. Er werd niet alleen rekening gehouden met al onze wensen, maar daarbovenop kregen we nog extra informatica-tips om onze werking te automatiseren en te verbeteren. Kortom, White Labels is het totaalpakket dat elk bedrijf of elke vereniging nodig heeft om optimaal te functioneren in de 21ste eeuw!

Wat kost zo een website?

De kostprijs hangt van veel verschillende factoren af, afhankelijk van jouw wensen.
Enkele factoren zijn: het aantal pagina’s, of je contactformulieren wilt, of je een blog wilt enzovoort. Een definitieve prijs kunnen we pas geven als we jouw case kunnen kennen.
Om een idee te hebben: voor de meesten van onze huidige 50 klanten hebben we een website gemaakt tussen de €800 en €2000.
Sommige klanten verkiezen om aan een uurtarief te werken. Het uurtarief van onze studenten bedraagt €35, wat 2 tot 3 keer goedkoper is dan bij andere webdesigners.

Welke garanties heb ik?

Sommige mensen verwarren studenten met niet tijdig opleveren of ondermaatse kwaliteit. Laten we dat fabeltje hier even ontkrachten. Uit al onze klanten is élk project tijdig opgeleverd geweest en zijn al onze klanten meer dan tevreden over de geleverde kwaliteit. De studenten willen de kans om relevante beroepservaring met twee handen grijpen en zijn zeer gemotiveerd. Ben je zelf nieuwsgierig, bekijk het portfolio van onze studenten!

Omdat we met een heel team van studenten en jonge freelancers werken, kunnen we alle opdrachten aan. Dus als er een student iets niet weet, kan iemand anders van ons team hem of haar vast wel verder helpen.

Waarvoor kan ik nog een student inschakelen?

Naast het webdesign zijn er nog enorm veel zaken waar studenten jouw onderneming mee kunnen helpen. Zo hebben we ook jonge talenten zitten die je kunnen helpen bij:

  • Online marketing
  • Grafische vormgeving
  • Fotografie
  • Videografie
  • Copywriting

Kan ik als onderneming studenten webdesign inschakelen?

Dat kan, maar niet als interimkracht bij jouw bedrijf op locatie. De studenten dienen van thuis of bij ons op kantoor te werken en staan steeds onder ons gezag. Op dit moment zijn er al enkele webagencies die opdrachten naar ons outsourcen door onze snelheid, prijs en kwaliteit. Ben je geïnteresseerd om met White Labels samen te werken, laat het ons weten!

Snel en eenvoudig jouw offerte aanvragen

Vul ons formulier in en verkrijg snel je offerte. We bezorgen onze offertes binnen de 12 uur. Wat kan je van onze offerte verwachten?

  • ROverzichtelijk opgebouwd
  • RBekijk hoeveel elk onderdeel kost
  • RHelemaal gratis & vrijblijvend
  • RGepersonaliseerd
  • RExtra nagedacht over jouw project