WordPress website laten onderhouden

We zien meer en meer mensen zelf hun website in WordPress ontwikkelen. In sommige gevallen lukt dat aardig, maar men ziet vaak de onderhoudstijd over het hoofd ziet. Een WordPress website onderhouden is vaak tijdrovend en zeker als er nog problemen opduiken bij het updaten van jouw website. Geen zorgen, wij kunnen dit volledig uit jouw handen nemen.

Een WordPress website laten onderhouden bij ons houdt in:
Wij houden jouw website helemaal up-to-date. Alle plugins en thema’s worden geüpdatet, zodat de kans op een succesvolle hackaanval drastisch verkleint.
Wij monitoren de veiligheid van jouw website.
We houden fouten in het oog die mogelijks voorvallen.
Dagelijks worden er back-ups genomen van jouw website, voor moest er ooit een crash zijn.
Je hebt meer tijd om aan andere zaken te besteden.

Wat zijn de onderhoudskosten voor een website?

Hier zijn verschillende gradaties in afhankelijk hoe groot je website is, of hij in meerdere talen geschreven is, hoe oud je website is, … Kort gezegd, het is moeilijk om in te schatten. De prijs voor een WordPress website onderhoud zal meestal tussen de €100 €300 euro per jaar liggen. Vul je gegevens in onderaan de pagina en wij maken een prijs op maat.

Hoe vaak gebeurt het onderhoud?

Wanneer je beslist om met ons samen te werken, beginnen we er meteen aan! We nemen jouw website volledig onder de loep en kijken waar het moet verbeterd worden. Vervolgens voeren we deze aanpassingen ook direct toe.

We onderhouden de website daarna gemiddeld 1 keer per kwartaal, soms ook meer afhankelijk van belangrijke updates en de website die we moeten onderhouden.

Wat kost zo een website?

De kostprijs hangt van veel verschillende factoren af, afhankelijk van jouw wensen.
Enkele factoren zijn: het aantal pagina’s, of je contactformulieren wilt, of je een blog wilt enzovoort. Een definitieve prijs kunnen we pas geven als we jouw case kunnen kennen.
Om een idee te hebben: voor de meesten van onze huidige 50 klanten hebben we een website gemaakt tussen de €800 en €2000.
Sommige klanten verkiezen om aan een uurtarief te werken. Het uurtarief van onze studenten bedraagt €35, wat 2 tot 3 keer goedkoper is dan bij andere webdesigners.

Waarom website laten onderhouden?

Er zijn verschillende redenen waarom je je website zou willen onderhouden. De belangrijkste zijn onderhoud en snelheid van je website. Wanneer je website veroudert, zal de veiligheid afnemen en dus meer kwetsbaar worden tegen hack aanvallen. Het laatste wat je wilt, is dat iemand je website hackt!

Daarnaast is het ook belangrijk dat je website snel blijft draaien. Snelheid speelt een enorm belangrijke rol in de gebruikerservaring van je klanten op je website. Wanneer de website traag laadt, zien we dat klanten vaak je website verlaten en naar een concurrent gaan. Snelheid is dus van cruciaal belang!

Wanneer oude website lang niet wordt geüpdatet, kan het na verloop van tijd gebeuren dat een functionaliteit niet meer werkt. Wanneer bijvoorbeeld jouw contactformulier niet meer werkt, kan dit nefaste gevolgen voor je verkoop hebben.

Onderhouden jullie ook andere websites?

Dat hangt er wat vanaf over in welk CMS je website geschreven is en of je website volledig zelf gecodeerd is. Om een beeld te krijgen hoeveel werk het ons kost om jouw website te onderhouden, kan je best contact met ons opnemen en jouw website even kort voorstellen.

Is er onderhoud voor webshops mogelijk?

We doen ook met plezier het onderhoud van webshops, want webshop onderhoud is van cruciaal belang. Onze specialiteit zijn vooral webhops in WordPress (Woocommerce webshops). Hier variëren de tarieven sterk, dus vul het contactformulier onderaan in en ontvang een nauwkeurige prijsofferte!

Waarom met ons samenwerken?

  • RVaste prijs, sta nooit voor verassingen
  • ROnderhoud van topkwaliteit
  • ROfferte gratis en vrijblijvend
  • RJe hoeft helemaal niets meer te doen aan je website qua onderhoud
  • RCentrale plaats voor al je vragen